IMPLICĂ-TE! CEI DE LÂNGĂ TINE AU NEVOIE DE AJUTOR!

Încă din primele zile ale conflictului din Ucraina am demarat campania umanitară ”Implică-te! cei de lângă noi au nevoie de ajutor!” în sprijinul persoanelor nevoite să fugă din calea războiului și, cu ajutorul vostru, două transporturi cu produse de primă necesitate au ajuns la destinatari.
Am reunit sub titlul ”Trei evenimente, o singură cauză”  o serie de trei concerte care vor avea loc la Casa de Cultură a Studenților din București de la ora 19.00:
31 martie 2022 – concert cu Iulia si Valentin Gherghișan, Marius Matache, Tic Petroșel, Mircea Bodolan
7 aprilie 2022– concert Timpuri Noi, Stema, Solaris, Bebe Astur & comp
14 aprilie 2022– concert Grupul Truverii, Ovidiu Mihăilescu, Cristi Dumitrașcu, Bălașa PercuSsion, Cristi Luca&Dan Lică
Iulia Gherghișan este o tânără artistă, refugiată din satul Erdec Burno-Ismail și, cu ajutorul nostru, a primit o vioară fiindcă cea pe care o avusese îi rămăsese acasă în graba în care a fugit din calea războiului. Povestea ei a apărut și în emisiuni TVR .
Și tu poți face parte din comunitatea care ni se alătură, fiindcă acțiunea de strângere de produse de primă necesitate continuă.
Campania umanitară ”Implică-te! cei de lângă noi au nevoie de ajutor!” este o inițiativă a Sindicatului Liber și Independent din Casa de Cultură a Studenților din București cu sprijinul comunității RePatriot, Cercetașii României-Centrul Sf. Nicolae, Asociația 21 DECEMBRIE și Asociația Basarabia a Românilor din Regiunea Odesa.
Participă și tu!