PARTICIPĂ ȘI TU

Programul Romania Student Tour constituie un concept original privind redescoperirea și promovarea patrimoniului cultural și natural al României. O echipă ce renaște an de an, în urma celei mai importante competiții naționale de artă fotografică dedicată în exclusivitate tinerilor, pune în aplicare sub sloganul ”cine suntem și de ce vorbim românește”, un trio-dimensional „știință, pasiune, artă”. Succesul remarcabil înregistrat la numeroase evenimente culturale și de tineret în plan intern și internațional a demonstrat, pe deplin, că Romania Student Tour este un produs cultural cu consistență valoroasă și o vizibilitate notabilă. Prin fotografie, ca mediu informațional, prin modalitatea de abordare și prezentare, descoperim la România Student Tour o lume fascinantă, cu o profundă încărcătură emoțională, o Românie reală.

Până în prezent, în palmaresul programului Romania Student Tour sunt consemnate alte 12 cataloage foto de mare succes: Civilizația Mărginimii, Transilvania inima României, Dobrogea la răscrucea timpurilor, Descoperirea Naturii în Gorjul montan, Ținutul Vulcanilor, Țara dintre Crișuri, Din lumea Banatului, Haţeg – ţinutul dinozaurilor, Din tainele Bucovinei, Ţinutul Neamţului, Enigmele Buzăului, Plaiurile Vrancei pe care le puteți accesa pe pagina noastră de youtube.

Marți, 14 iunie 2022, ora 19 00, la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti din Calea Plevnei nr. 61, sect. 1, va avea loc vernisajul expoziţiei şi lansarea catalogului ”Ținutul Pădurenilor, inima de fier a Daciei străbune” din cadrul proiectului Romania Student Tour. Detalii: https://crs.ccs.ro/anunturi/tinutul-padurenilor/