IMPLICĂ-TE!

Evenimentul are loc în cadrul campaniei umanitare  Implică-te! Cei de lângă noi au nevoie de ajutor!”  și  continuă prima serie de acțiuni cultural-artisticeTrei evenimente, o singură cauză” la Casa de Cultură a Studenților București, menite să sensibilizeze întreaga societate pentru strângerea de fonduri și produse de primă necesitate, pentru ajutorarea comunităților românești și a celorlalți cetățeni ai Ucrainei nevoiți să-și părăsească locuințele și să abandoneze totul pentru a fugi din calea războiului.

Concerte reunite sub titlul Trei evenimente, o singură cauză”

31 martie, ora 19:00 – Concert Iulia și Valentin Gherghișan, Tic Petroșel, Marius Matache, Mircea Bodolan  – înregistrarea este pe pagina de facebook a CCS București:  https://web.facebook.com/CCSBuc/videos/705552337152973

7 aprilie, ora 19:00 –  Concert Timpuri Noi, Stema, ”Bebe Astur și invitații”

14 aprilie, ora 19:00 – Concert Ovidiu Mihăilescu, Cristi Dumitrașcu, Gabi Balașa PercuSsion, Grupul Truverii, Cristi Luca% Dan Lică

***

Cei care doresc să doneze produse alimentare ambalate neperisabile și articole de igienă (alcool sanitar, periuțe dinți, pastă dinți, săpunuri, scutece copii, etc) o pot face la Casa de Cultură a Studenților București, Calea Plevnei, nr.  61, sect. 1, București (Zona Eroilor, în spatele Operei Române), zilnic în intervalul orar 8:00 – 20:00.

Încă din primele zile ale conflictului din Ucraina am demarat campania umanitară ”Implică-te! cei de lângă noi au nevoie de ajutor!” în sprijinul persoanelor nevoite să fugă din calea războiului și, cu ajutorul vostru, două transporturi cu produse de primă necesitate au ajuns la destinatari.

Campania umanitară ”Implică-te! cei de lângă noi au nevoie de ajutor!” este o inițiativă a Sindicatului Liber și Independent din Casa de Cultură a Studenților din București cu sprijinul comunității RePatriot, Cercetașii României-Centrul Sf. Nicolae, Asociația 21 DECEMBRIE și Asociația Basarabia a Românilor din Regiunea Odesa.
Participă și tu!
https://old.crs.ccs.ro/wp-content/uploads/sites/2/2022/04/BANNER-14-apt-1.jpg